Erik Wassberg är ny VD för GHP:s sjukhus SKMCA i Förenade Arabemiraten

12:30 / 23 augusti 2017 GHP Specialty Care Pressmeddelande

GHP har utsett Erik Wassberg, MD; Ph.D., till ny VD för sjukhusgruppen Sheikh Khalifa Medcial City Ajman (SKMCA) i Förenade Arabemiraten. Erik var tidigare sjukhusdirektör för Sheikh Khalifa Hospital i Masfoot, ett av sjukhusen inom SKMCA.

"Med sin omfattande ledarskapserfarenhet och bevisade förmåga att framgångsrikt verka i den lokala kulturen är jag övertygad om att Erik kommer att bidra starkt till SKMCA:s framgång", säger Daniel Öhman, VD GHP Specialty Care.

Barbro Fridén har av personliga skäl valt att sluta som VD för SKMCA. Under sin resterade kontraktsperiod till den 31 oktober stödjer hon övergången.

"Vi är tacksamma för Barbros insats under den utmanande uppstartsperioden, jag är övertygad om att vi har lagt en bra grund för framtiden", säger Tobias Linebäck, VD GHP International.

Göteborg 23 augusti 2017
GHP Specialty Care AB (publ)

GHP är en internationellt verksam sjukvårdskoncern som driver specialistkliniker inom utvalda diagnosområden, genom en för sjukvården unik affärsmodell där ledande läkare blir partners och delägare. Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet - "Kvalitet genom specialisering". GHP-aktien handlas på Small Cap-listan vid Nasdaq Stockholm under kortnamnet "GHP".

GHP Specialty Care AB (publ) |  Orgnr. 556757-1103
Södra Hamngatan 45 | 411 06 Göteborg | Sweden
Tel 031-712 53 00 | Fax 031-313 13 21 | www.ghp.se

Visa som PDF

Visa orginal från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.