Clavister erhåller första ordern för sin Virtuella Säkerhetslösning från Nokia Networks

12:15 / 28 mars 2017 Clavister Pressmeddelande

Clavister (Nasdaq: CLAV), en ledande leverantör av system för virtuell säkerhet med hög prestanda, är stolta att annonsera att man mottagit den första ordern från Nokia för sin avancerade virtuella säkerhetslösning. Ordern avser en initiell leverans för en europeisk jurisdiktion för att skydda en västeuropeisk s.k Tier-one operators nätverk.

Nokia har ett uttalat fokus på nätverkssäkerhet och Clavisters virtuella säkerhetslösning är en integrerad del av Nokias NetGuard-erbjuande.

Även om värdet på denna första order är begränsat, så är den viktig eftersom den markerar att försäljningen av NetGuard-lösningen har påbörjats och en framgångsrik utrullning innebär en signifikant långisktig intäktspotential för Clavister.

Johan Öhman, vd för Clavister kommenterar: "Vi är exalterade över den här ordern vilken är en milstople i vårt samarbete med Nokia och bevis för att vårt strategiska focus på virtuell säkerhet börjar att ge resultat. Med en systemlösning som utvecklats från grunden för att möta behoven från nästa generations nätverk så får vi en unik marknadsposition och möjlighet att adressera SDN/NFV-marknaden på en bredare basis."    

För ytterligare information kontakta Johan Öhman, vd och Koncernchef, Tel. +46 727 11 7373, johan.ohman@clavister.com

Denna information är sådan information som Clavister Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 mars 2017 kl. 12.15 

Om Clavister

Clavister är en ledande leverantör av informationssäkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk. Clavister erbjuder små och medelstora företag, telekomoperatörer och leverantörer av "Cloud"-lösningar, marknadsledande säkerhetslösningar mot dagens säkerhetshot. Aktien Clavister Holding AB, är noterad på NASDAQ First North under kortnamnet CLAV och har 6 075 aktieägare. Remium Nordic AB är bolagets Certified Advisor.

Visa som PDF

Visa orginal från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.